Wat leuk dat je contact met me gaat opnemen! Lees eerst even de “EXTRA INFO” op deze site. Hier staat al een hoop uitgelegd. Is iets niet helemaal duidelijk, heb je andere vragen, wil je de beschikbaarheid checken of een reservering maken? Dan hoor ik het graag!

Tipi Slaapfeestje

Zirkoon 19

2691 HP ‘s-Gravenzande

06-57744538

WIE ZIJN WIJ?

Ik ben Malou, moeder van 3 dochters van 13, 11 en 9 jaar. Ieder jaar begon ik weer opnieuw aan de uitdaging van het vinden van een origineel kinderfeestje voor onze kids. Door corona en het gebrek aan mogelijkheden om uitjes te maken, kwamen we op het idee van een slaapfeestje. In onze regio was het onmogelijk om een slaapfeestje te vinden wat wij èn leuk genoeg vonden èn beschikbaar was. Uiteindelijk vonden we een bedrijf ver van huis en zorgden we er samen voor dat onze dochter het mooiste feestje kreeg dat ze zich kon bedenken.  

De reacties van de kinderen en ouders waren zo mooi en overweldigend. Nog in een roes van dat enthousiasme begon er bij mij iets te kriebelen. Hoe mooi zou het zijn als we de kinderen in het Westland en regio Rotterdam en Den Haag ook zo’n mooi feestje konden bezorgen? Et voila… tipi-slaapfeestje was geboren. Inmiddels heb ik samen met een klein team al een hoop geslaagde slaapfeestjes mogen verzorgen.

Ik hoop dat we voor jullie kind ook een slaapfeestje mogen organiseren dat alles is wat hij of zij wenst en nog meer. We beloven je dat de lach op hun gezicht niet meer weg te krijgen is. Een onvergetelijke ervaring voor ieder kind is ons doel!