Extra tentjes nodig?

Het basispakket bestaat uit 5 tipi’s met toebehoren en alle decoratie zoals getoond op de thema foto’s. Wij geven geen korting voor levering van minder tentjes of decoratie. Extra tipi’s met toebehoren kosten 15 euro per stuk. Wil je meer dan 8 tentjes huren, dan kunnen we dat eventueel in overleg regelen. Wil je thema’s combineren? Indien beschikbaar zijn wij altijd bereid mee te denken. Bereken van tevoren goed hoeveel tentjes je kwijt kunt. Het zou zonde zijn als niet alles past. De luchtbedden zijn 1,90 bij 79 cm. Hier overheen komt nog een tent en ervoor nog een bedtafeltje. Per tent is het dus noodzakelijk om een ruimte van 2,20 bij 1 meter aan te houden.

Wil je thema’s combineren? In overleg en bij voldoende beschikbaarheid is dit mogelijk. Je betaalt hiervoor een eenmalige toeslag van 15 euro.

Bezorgen en ophalen

Alle materialen kunnen zonder meerkosten in ‘s-Gravenzande opgehaald worden. Let op dat je wel voldoende ruimte hebt in de auto. Zeker als je meer dan 5 tentjes gereserveerd hebt, zal een wat grotere personenauto nodig zijn waarvan de achterbank naar beneden kan. In overleg kunnen wij alles komen brengen en ophalen. Let op: wij tellen de km’s als volgt; heen en terug voor bezorgen en heen en terug voor ophalen. Eventuele parkeerkosten bij de woning komen voor eigen rekening.

Kosten bezorgen en/of afhalen: 25 euro plus 50 cent per km (max 30 km van ‘s-Gravenzande).

Opbouwen en afbouwen

Op de foto’s op deze website kun je zien hoe wij alle thema’s opbouwen. Uiteraard krijg je ook duidelijke instructies mee om je op weg te helpen. Neem de tijd! Veel mensen vergissen zich in de hoeveelheid werk. Een paar uur heb je zomaar nodig. Heb je geen zin of tijd om dit zelf te doen? In overleg kunnen wij alles komen opbouwen en/of afbouwen.

Kosten opbouwen en afbouwen: 85 euro voor het basispakket en 10 euro voor ieder extra tentje. Bouw je zelf alles af en berg je het netjes op zoals geleverd, dan krijg je 25 euro korting.

Wassen en inleveren

Al het beddengoed wordt door ons gewassen. Je hoeft hier dus zelf niets aan te doen. Wilt je alsjeblieft wel de bedtafeltjes even afnemen met een doekje? Uiteraard zijn wij erg zuinig op onze spullen. We verwachten dat ook bij jullie thuis zorgvuldig met de materialen omgegaan wordt.

We snappen dat de kinderen lekker popcorn of chipjes gaan eten in de tent, dit is uiteraard geen enkel probleem. We vragen wel om op te letten met snoep, drinken etc. Bij het beauty feestje de make-up graag op het tafeltje en NIET op en in het bed gebruiken. Verder mogen er geen huisdieren in en op de bedden en mogen de tentjes alleen binnen worden opgezet.

Wij vragen een borg van 100 euro, te betalen bij de reservering. Zodra alles na retour gecontroleerd en in goede staat bevonden is, storten wij dit bedrag uiteraard direct terug.

Betaling

Na alles besproken te hebben, sturen wij je een email met factuur. De betaling en borg kunnen vervolgens per bankoverschrijving worden voldaan. Gereserveerde feestjes kunnen tot 7 dagen voor aanvang nog kosteloos geannuleerd of aangepast worden. Hierna is restitutie (met uitzondering van de borg) helaas niet meer mogelijk.